045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Iedere zaak is anders. Dat geldt ook voor de hoeveelheid ondersteuning die iemand nodig heeft. We zijn flexibel in onze tariefstelling. Afhankelijk van de soort zaak en de complexiteit zijn er verschillende mogelijkheden. Op deze pagina lees je meer over onze tarieven.

  • Inloopspreekuur

De meeste advocaten bieden een inloopspreekuur aan. Wij bieden ook een gratis intakegesprek aan zodat je met ons kunt kennismaken. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw situatie. We bepalen samen wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Vaak geven we al een eerste advies over wat je het beste kunt doen en een inschatting van jouw kansen. Uiteraard bespreken we ook de kosten voor juridische hulp en de verschillende mogelijkheden hierin. Het inloopspreekuur is gratis en vrijblijvend. Wel graag even bellen of mailen voor het inplannen van een afspraak.

  • Uurtarief Recht op Juristen versus gemiddeld uurtarief advocaat

Vergeleken met advocaten hebben wij een voordelig uurtarief. De meeste advocaten hanteren een uurtarief tussen de € 200,- en € 300,-. Reken daar boven op ook nog eens minimaal 5% kantoorkosten.

De hoogte van ons uurtarief is afhankelijk van de aard en complexiteit van de zaak. Wij houden niet van verborgen kosten. Wij rekenen dan ook geen kantoorkosten.

Wij factureren iedere maand. Bij de factuur ontvang je altijd een specificatie van onze werkzaamheden. Op deze manier blijven de kosten overzichtelijk.

  • Vaste prijs

Vaak is het mogelijk om voor jouw opdracht of zaak een vaste prijs af te spreken. Het maakt dan niet uit hoeveel uren we in jouw zaak steken. Het voordeel hiervan is dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

  • No win no fee

Sommige zaken lenen zich voor ‘no win no fee’, ook wel “no cure no pay” genoemd. Bij  ‘no win, no fee” betaal je ons alleen als wij een vooraf overeengekomen resultaat bereiken. Bij geen succes hoef je ons niets te betalen.

Over de hoogte van de vergoeding bij succes kunnen we verschillende afspraken maken. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat je ons bij succes een bepaald percentage betaalt. De hoogte van het percentage is afhankelijk van jouw zaak. Over het algemeen geldt: hoe lager de vordering, hoe hoger het percentage. Andere optie is dat wij geen percentage afspreken, maar een vast bedrag bij het succesvol afronden van de zaak.

Niet iedere zaak is geschikt voor ‘no cure, no pay’. Dit is afhankelijk van onder meer de aard, de complexiteit en het belang van jouw zaak.

Wil je weten of we jouw zaak kunnen behandelen op basis van ‘no cure, no pay’? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Lage basisvergoeding met succesfee

Andere optie is om een lage basisvergoeding af te spreken met daaraan gekoppeld een succesfee. Je betaalt ons dan een laag vast bedrag voor onze werkzaamheden. Alleen als wij een vooraf afgesproken resultaat bereiken, brengen wij daar bovenop een succesfee in rekening. De succesfee kan een percentage of een vast bedrag zijn.

Ik wil een gratis intakegesprek 

 

Oprecht betrokken.

Lef, oplossingsgericht en creatief.

Meer over ons

Gratis intake.

Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie