045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Ben je op zoek naar juridische hulp? Dan wil je worden bijgestaan door iemand waar je op kunt rekenen. Een jurist die zich vastbijt in jouw zaak. Iemand die naast jou staat. Juridische dienstverlening is maatwerk én mensenwerk. We zijn oprecht betrokken. Wij zijn Recht op Juristen.

Recht op Juristen

 1. Kernwaarden
 2. Team Recht op Juristen
 3. Wat doet Recht op Juristen?
 4. Wat maakt Recht op Juristen anders?
 5. Werkwijze van Recht op Juristen
 6. Google Reviews 

Kernwaarden

Recht op Juristen is in 2009 opgericht door Chantalle Tholen en Milad Rahnama’i met de wens het anders te willen doen dan anderen. Dat betekent hoge kwaliteit leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Betrokken, oplossingsgericht en creatief. Dat zijn onze kernwaarden.  Om echt succes te behalen moet je out-of the box kunnen denken. Dat kunnen wij als geen ander. We zoeken de grenzen op van het recht om voor jou het maximale resultaat te behalen. Hierbij geldt als uitgangspunt dat het inschakelen van juridische hulp meer oplevert dan het kost. 

“Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.”

Het recht is nooit zwart-wit. De kracht van een goede jurist ligt in het naar voren brengen van de juiste argumenten. De wederpartij of rechter laat zich immers alleen overtuigen als er goede argumenten zijn. Kennis en ervaring maken daarbij het verschil. Wij hebben veel ervaring en deskundigheid op het gebied van adviseren, onderhandelen én procederen.

Recht op Juristen is gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg maar werkt door het hele land.

Team Recht op Juristen

Sinds de oprichting in 2009 wordt Recht op Juristen geleid door mr. Chantalle Tholen en mr. Milad Rahnama’i. Beiden hebben rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Tijdens de studie hebben zij Recht op Juristen zonder hulp van anderen opgericht. Inmiddels hebben zij ruime ervaring opgedaan. En veel klanten naar tevredenheid bijgestaan.

Milad en Chantalle staan voor een snelle, creatieve aanpak met een persoonlijke benadering. Iedere zaak wordt door hen zelf behandeld en niet door een of andere stagiaire. Zij kennen elkaar al sinds hun studietijd en werken dan ook altijd in teamverband. Strategieën worden gezamenlijk besproken en uitgedacht, zonder extra kosten. Dit komt de kwaliteit ten goede en voorkomt tunnelvisie.

mr. Chantalle Tholen

Jurist en partner bij Recht op Juristen

Chantalle is een gedreven juriste. Ze is analytisch scherp, realistisch en werkt oplossingsgericht.  Chantalle is sterk in de aanpak van complexe zaken. Ze is een perfectionist en is pas tevreden als de klant tevreden is.

Chantalle Tholen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Maastricht en is in 2009 cum laude afgestudeerd. Tevens behoorde zij tot de 3% beste studenten van de faculteit der rechtsgeleerdheid.

Chantalle is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Privé is Chantalle een echte levensgenieter. Zij houdt van reizen, sporten, lekker eten en van haar teckel Hans.

Je kunt Chantalle bereiken per mail: c.tholen@rechtopjuristen.nl of bel 045 – 511 26 57.

mr. Milad Rahnama’i

mr. Milad Rahnama'i

Jurist en partner bij Recht op Juristen

Milad Rahnama’i gaat recht op zijn doel af. Milad is in staat in elke zaak het onderste uit de kan te halen. Hij is  creatief en beschikt over een grote overtuigingskracht. Naast jurist is Milad ook mediator. Milad is van Iraanse afkomst en spreekt tevens Farsi (en Engels).

Milad Rahnama’i heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Milad Rahnama’i verzorgt regelmatig trainingen en seminars. Ook is hij verbonden als docent aan Zuyd Hogeschool en lid van de adviescommissie van de Provincie Limburg.

In zijn privétijd maakt Milad de heerlijkste gerechten klaar. Hij is graag buiten en houdt van wandelen.

Je kunt Milad bereiken per mail: m.rahnamai@rechtopjuristen.nl of bel 045 – 511 26 57.

Wat doet Recht op Juristen?

 • Juridisch advies

  Heb je een juridische vraag zonder dat er sprake is van een conflict? Ook dan kun je bij ons terecht voor een adviesgesprek. Voorkomen is immers beter dan genezen.

 • Juridische hulp zonder procedure

  In veel zaken komen we tot een oplossing zonder dat een rechter hier aan te pas komt. Dit omdat mensen zekerheid willen of omdat het belang gewoon te klein is.  Voor € 500,- willen de meeste mensen niet procederen. Een procedure wordt dan afgekocht in een buitengerechtelijk traject. Goed om te weten is dat wij uitstekende onderhandelaars zijn. Wij gaan altijd voor het maximale resultaat.

 • Juridische procedere

  Soms is een regeling niet mogelijk. Dan heb je geen andere optie dan het starten van een procedure. Het kan ook zijn dat je zelf voor de rechter wordt gedaagd en dat je je moet verweren. Ook dan kunnen we jou helpen. We hebben ruime ervaring op het gebied van procederen.

 • Mediation 

  Een procedure is niet altijd de beste oplossing. Heb je een geschil, maar wil je de relatie niet verder verstoren? Dan kan mediation uitkomst bieden. Bij mediation ga je in overleg met de wederpartij samen op zoek naar een oplossing. Een onafhankelijke mediator begeleidt deze gesprekken. Onze jurist Milad Rahnama’i is erkend mediation en kan helpen bij het maken van goede afspraken.

 • Kennis delen

  We helpen mensen graag op weg door onze kennis te delen. Daarom hebben wij  en kenniscentrum opgericht met informatie over verschillende onderwerpen, met name op het gebied van arbeidsrecht. Sharing is caring

Wat maakt Recht op Juristen anders?

 • Oprecht betrokken

We zijn oprecht betrokken bij jouw probleem. Voor ons zijn juridische procedures dagelijkse kost, maar uit ervaring weten we dat een procedure ingrijpend is en veel stress met zich meebrengt. We vinden het dan ook belangrijk dat we ons werk niet alleen inhoudelijk goed doen, maar ook dat we altijd goed overleggen. Wij nemen de zaak uit handen en helpen je door het proces heen, waarbij wij jou niet als ‘zaak’, maar als medemens behandelen. Dat betekent dat we goed naar je luisteren maar je ook in alle eerlijkheid vertellen waar het op staat, ook als je dit liever niet wil horen.

 • Samen gaan we de strijd aan

We vinden het belangrijk een goede werkrelatie te hebben waarbij vertrouwen voorop staat. Onze samenwerking is teamwork en is gebaseerd op een gelijkwaardige relatie waarbij wij jou beschouwen als partner in het verhaal. Samen bekijken wij wat de beste strategie is. Wellicht is het mogelijk een procedure te voorkomen door een schikking te treffen. Wordt het toch een procedure? Dan strijden we met man en macht voor datgene waar je recht op heeft. Wij zijn jouw partner in law.

 • Out of the box durven denken

Onze blik reikt verder dan alleen een juridische beoordeling. Bijna niemand zit te wachten op een juridische procedure.  We zijn dan ook goed in het aandragen van praktische oplossingen. Daar ligt onze kracht, in het meedenken en zoeken naar creatieve oplossingen.

Heb je een juridische vraag? Of heb je juridische hulp nodig? Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Ik wil een gratis intake

Werkwijze van Recht op Juristen

 • Gratis inloopspreekuur

Elk bedrijf, elk mens en elke situatie is uniek. Juridische dienstverlening is dan ook maatwerk én mensenwerk. Onze dienstverlening begint altijd met een intakegesprek. Logisch vinden wij, want wij willen voor jou het beste resultaat bereiken. Tijdens het intakegesprek leg je jouw probleem uit. We vertellen jou vervolgens wat we voor jou kunnen betekenen. Hierbij zullen we jouw doelstellingen en wensen in kaart brengen, zodat we jou een eerlijk advies kunnen geven. En voor jou het maximale resultaat kunnen bereiken. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. We hebben er bewust voor gekozen om geen vast inloopspreekuur te houden. Je kunt bij ons terecht wanneer het jou uitkomt.

 • Opdrachtbevestiging

Na afloop van het intakegesprek ontvang je van ons een opdrachtbevestiging. Hierin staat wat we voor jou kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Wil je gebruik van onze diensten, dan teken je de opdrachtbevestiging en gaan wij voor je aan de slag. Wil je geen gebruikmaken van onze diensten? Even goede vrienden. Uiteraard kunnen eventuele originele documenten weer worden opgehaald. Kopieën zullen door ons worden vernietigd.

 • Samen aan de slag

Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. In de meeste gevallen stappen we niet direct naar de rechter, maar zullen we eerst proberen het geschil onderling op te lossen door met de wederpartij te corresponderen. Wil je dat er direct een procedure wordt gestart? Dan is dit meestal ook mogelijk.

Vaak wordt de zaak buiten de rechter om opgelost. Blijkt dit in jouw zaak niet mogelijk? Dan kunnen we een procedure bij de rechtbank starten. Uiteraard gebeurt dit allemaal in goed overleg.

Neem contact op voor gratis intakegesprek

Google reviews

We laten onze klanten graag zelf vertellen over ons en de manier waarop wij ze hebben bijgestaan. Want er gaat niets boven de reviews van echte klanten. Wij maken gebruik van het onafhankelijke platform Google Reviews voor het verzamelen van reviews van onze klanten.

Hieronder tref je de meest recente beoordelingen aan. Wist je dat wij de hoogste waardering hebben? Daar zijn we erg trots op!

5.0
Gebaseerd op 39 beoordelingen
Pim Groothuis
12:13 02 Jun 20
The combination of professionalism and drive is the reason I approached Milad. I have personally seen how incredibly good Milad is in his work. In addition, I immediately felt at ease with his kindness.
Roy Aussems
08:05 25 May 20
Multidisciplinary, Good service, Respond adequately, are extremely flexible!
Ella-Etien Müller
19:32 19 May 20
Milad assisted me in a very professional way when my landlord "did not cooperate". He not only has specialist knowledge, skills and experience in these types of disputes, but also offers great service. I owe him that the matter was handled so positively for me. I would always consult "Right to Lawyers" again!
Donnee
11:36 21 Apr 20
Knowledgeable, patient, accommodating and friendly lawyers who work with you to find the right way to solve legal problems. Definitely recommended if you need legal advice / guidance!
Albert Jacobs
14:58 03 Apr 20
Very skilled people with the right expertise, very good communication and involvement! I have used their services a number of times and they have helped me excellently in all matters.Absolutely recommended for all your legal matters. Highly intelligent and committed lawyers are at work here!
Remko Opdam
11:26 18 Dec 19
Ik heb twee maal met Recht op Juristen gebeld inzake een vervelend en complex "reclamerecht" geschil tussen mijn e-commerce bedrijf en een concurrent. Er is meer dan voldoende kennis in huis bij Recht op Juristen. Mijn vraag omvatte voornamelijk informatie omtrent de rechtsbijstandsverzekering bij DAS en een strategie om te procederen tegen mijn concurrent.Al met al heb ik twee zeer prettige en behulpzame gesprekken gevoerd met ze. In alle eerlijkheid zijn zij een aanrader om een beroep op te doen.
Vijgen Makelaardij
09:12 18 Dec 19
Met Mr. Rahnama'i en mr. Tholen heb je de ideale gesprekspartner voor je juridische vragen en een geweldige ondersteuning als je een geschil hebt. Zonder opdringerigheid, persoonlijk, fair, degelijk en oprecht. Precies wat je nodig hebt om je doel te kunnen bereiken!
Niels Boumans
12:37 13 Dec 19
Snelle en persoonlijke service staat bij Recht op Juristen centraal. Milad en Chantalle stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. In een onzekere periode werd ik gerustgesteld, werd er snel gehandeld en kreeg ik snel reactie. Dit was een wereld van verschil tegenover de partij die mij daarvoor bijgestaan had.Zou hun professionele hulp zeker weer inschakelen wanneer nodig!
Mireill E
09:39 06 Nov 19
Via de online chat heb ik direct bruikbare informatie kunnen krijgen waarna ik kon beoordelen of ik verder wilde gaan met een procedure. Schappelijk tarief voor het beoordelen van de stukken.
Xavier Lardenoije
21:05 04 Nov 19
Ik heb een professioneel advies gekregen van recht op juristen waarbij er niet zomaar advies werd gegeven maar samen gekeken naar meerdere oplossingen waardoor ik een juiste keuze kon maken welke oplossing hebt beste bij mij past.
I. Khachatryan
19:22 05 Oct 19
Top juristen! Grote dank aan dhr. Rahnama'i en mvr. Tholen voor hun snelle acties, vriendelijkheid en uitstekende service. Een persoonlijke benadering, betrokkenheid, eerlijkheid en menselijke factor boven de financiële; dat zou een entreekaart moeten zijn voor Recht Op Juristen.
Rutger Leufkens
14:46 02 Oct 19
RechtOp Juristen, Limburg, Kerkraderweg 13, Heerlen.Geholpen door: Milad Rahnama’iOnderwerp: ArbeidsrechtKenmerkend:Communicatie: Goed luisteren is ook een kunst. Zeer snelle communicatie waarbij op een duidelijke, rustig en bedachtzame manier antwoord en uitleg werd gegeven. Op het einde van ieder gesprek wist ik precies wat er gezegd was en waarom we wat en hoe gingen communiceren. Vertrouwen: In dit alles nam hij een coachende positie in, wat erg bemoedigend en rustgevend was voor mijn persoonlijk gemoedstoestand. Hij hield ten alle tijden zijn mening voor zich, behalve als ik erom vroeg. Strijdlustig: Milad, wist perfect in te schatten/ voorspellen welke kanten het bij de oppositie op kon gaan en hoe men zou reageren.Oprecht betrokken: De deur stond altijd open, waarbij de situatie eerst geverifieerd werd. Het was snel duidelijk, waarbij mijn wensen niet uit het oog verloren werden, hoe de situatie eruitzag en hoe ik deze wilde afsluiten.Creatief: Berekenend als Milad was hield hij in iedere situatie rekening met mijn wensen en heeft deze tot het einde toe in mijn voordeel uitgespeeld. Met praktische oplossingen wist hij het proces naar een positief einde te sturen.Recht op Juristen: mr. Milad Rahnama’i dank voor uw steun.
Emmy Goris
12:21 17 Sep 19
Eerlijk,Betrouwbaar en een zeer uitgesproken rechtvaardigheidsgevoel hebben er toe geleid dat ik graag van hun diensten gebruik heb gemaakt.De zaak is zeer succesvol afgesloten. warm aanbevolen!!
Carmen D
08:31 10 Jul 19
Tijdens een onzekere en moeilijke periode ben ik door RechtOp Juristen op een fijne en betrokken manier bijgestaan. Dankzij Milad en Chantalle heb ik dit hoofdstuk boven verwachting kunnen afsluiten. Heel erg bedankt!
Glenn Furst
17:37 21 May 19
RechtOp is ook OpRecht, daarom een OpRechte beoordeling voor dit bedrijf! Als je in korte tijd drie juridische vraagstukken hebt met één die daadwerkelijk in de rechtbank moest worden opgelost, dan heb je geluk wanneer je wordt bijgestaan door RechtOp Juristen. De slagingsscore is 3-uit-3. Met een vierde, nog lopende kwestie laat ik mij weer bijstaan door dit bedrijf.RechtOp Juristen weet in een informele setting een persoonlijke benadering, betrokkenheid, vertrouwen en eerlijk advies te creëren. Dit helpt beide partijen om het beste te acteren op je casus. Met in mijn geval een win van 3-uit-3!Gefeliciteerd met jullie 5 sterren!
maurice krekels
17:04 23 Nov 18
Super service al meerdere jaren.In een aantal complexe zaken ons van juridisch advies voorzien. En de zaken naar tevreden heid opgelost.Hoop jullie helaas niet te ga ik te moeten bellen.Maar als, ben ik overtuigd van jullie kundigheid.
Jan Wessels
16:58 06 Nov 18
De heer mr. Milad Rahnama’i heeft ons juridische adviezen gegeven in een huurgeschil. Wij hebben zijn expertise bijzonder gewaardeerd in een periode dat we overspoeld werden door onzekerheden. We raden hem zondermeer aan als je juridisch advies of bijstand nodig hebt.

Heb je een rechtsbijstandsverzekering?

 • Wij controleren gratis of er dekking is
 • Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een gratis second opinion aan.
 • Verzekeraar betaalt onze kosten
Kosten: gratis Meer informatie

Gratis intake. Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie