045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Ben je op zoek naar juridische hulp? Dan wil je worden bijgestaan door iemand waar je op kunt rekenen. Een jurist die zich vastbijt in jouw zaak. Iemand die naast jou staat. Juridische dienstverlening is maatwerk én mensenwerk. We zijn oprecht betrokken. Wij zijn Recht op Juristen.

Recht op Juristen

 1. Kernwaarden
 2. Team Recht op Juristen
 3. Wat doet Recht op Juristen?
 4. Wat maakt Recht op Juristen anders?
 5. Werkwijze van Recht op Juristen
 6. Google Reviews 

Kernwaarden

Recht op Juristen is in 2009 opgericht door Chantalle Tholen en Milad Rahnama’i met de wens het anders te willen doen dan anderen. Dat betekent hoge kwaliteit leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Betrokken, oplossingsgericht en creatief. Dat zijn onze kernwaarden.  Om echt succes te behalen moet je out-of the box kunnen denken. Dat kunnen wij als geen ander. We zoeken de grenzen op van het recht om voor jou het maximale resultaat te behalen. Hierbij geldt als uitgangspunt dat het inschakelen van juridische hulp meer oplevert dan het kost. 

“Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.”

Het recht is nooit zwart-wit. De kracht van een goede jurist ligt in het naar voren brengen van de juiste argumenten. De wederpartij of rechter laat zich immers alleen overtuigen als er goede argumenten zijn. Kennis en ervaring maken daarbij het verschil. Wij hebben veel ervaring en deskundigheid op het gebied van adviseren, onderhandelen én procederen.

Recht op Juristen is gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg maar werkt door het hele land.

Team Recht op Juristen

Sinds de oprichting in 2009 wordt Recht op Juristen geleid door mr. Chantalle Tholen en mr. Milad Rahnama’i. Beiden hebben rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Tijdens de studie hebben zij Recht op Juristen zonder hulp van anderen opgericht. Inmiddels hebben zij ruime ervaring opgedaan. En veel klanten naar tevredenheid bijgestaan.

Milad en Chantalle staan voor een snelle, creatieve aanpak met een persoonlijke benadering. Iedere zaak wordt door hen zelf behandeld en niet door een of andere stagiaire. Zij kennen elkaar al sinds hun studietijd en werken dan ook altijd in teamverband. Strategieën worden gezamenlijk besproken en uitgedacht, zonder extra kosten. Dit komt de kwaliteit ten goede en voorkomt tunnelvisie.

mr. Chantalle Tholen

Jurist en partner bij Recht op Juristen

Chantalle is een gedreven juriste. Ze is analytisch scherp, realistisch en werkt oplossingsgericht.  Chantalle is sterk in de aanpak van complexe zaken. Ze is een perfectionist en is pas tevreden als de klant tevreden is.

Chantalle Tholen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Maastricht en is in 2009 cum laude afgestudeerd. Tevens behoorde zij tot de 3% beste studenten van de faculteit der rechtsgeleerdheid.

Chantalle is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Privé is Chantalle een echte levensgenieter. Zij houdt van reizen, sporten, lekker eten en van haar teckel Hans.

Je kunt Chantalle bereiken per mail: c.tholen@rechtopjuristen.nl of bel 045 – 511 26 57.

mr. Milad Rahnama’i

mr. Milad Rahnama'i

Jurist en partner bij Recht op Juristen

Milad Rahnama’i gaat recht op zijn doel af. Milad is in staat in elke zaak het onderste uit de kan te halen. Hij is  creatief en beschikt over een grote overtuigingskracht. Naast jurist is Milad ook mediator. Milad is van Iraanse afkomst en spreekt tevens Farsi (en Engels).

Milad Rahnama’i heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Milad Rahnama’i verzorgt regelmatig trainingen en seminars. Ook is hij verbonden als docent aan Zuyd Hogeschool en lid van de adviescommissie van de Provincie Limburg.

In zijn privétijd maakt Milad de heerlijkste gerechten klaar. Hij is graag buiten en houdt van wandelen.

Je kunt Milad bereiken per mail: m.rahnamai@rechtopjuristen.nl of bel 045 – 511 26 57.

mr. Behdad Rahnama’i

mr. Milad Rahnama'i

Jurist en associate bij Recht op Juristen

Behdad is een geboren onderhandelaar en weet snel de essentie van de zaak aan de kaak te stellen. Behdad is verantwoordelijk voor de Amsterdamse tak van Recht op Juristen. Hij biedt een luisterend oor en vertaalt de prioriteiten van zijn cliënten in een heldere doelstelling om het beste resultaat te bereiken.

Behdad Rahnamai heeft Nederlands en Europees recht gestudeerd aan de universiteit Maastricht en informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam waar hij naast het arbeidsrecht zich heeft gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, IT recht en privacy wetgeving.

In zijn privétijd is Behdad te vinden op de golfbaan of werkt hij aan zijn conditie in de boksschool.

Je kunt Behdad bereiken per mail: b.rahnamai@rechtopjuristen.nl of bel 020 – 209 00 70

Wat doet Recht op Juristen?

 • Juridisch advies

  Heb je een juridische vraag zonder dat er sprake is van een conflict? Ook dan kun je bij ons terecht voor een adviesgesprek. Voorkomen is immers beter dan genezen.

 • Juridische hulp zonder procedure

  In veel zaken komen we tot een oplossing zonder dat een rechter hier aan te pas komt. Dit omdat mensen zekerheid willen of omdat het belang gewoon te klein is.  Voor € 500,- willen de meeste mensen niet procederen. Een procedure wordt dan afgekocht in een buitengerechtelijk traject. Goed om te weten is dat wij uitstekende onderhandelaars zijn. Wij gaan altijd voor het maximale resultaat.

 • Juridische procedere

  Soms is een regeling niet mogelijk. Dan heb je geen andere optie dan het starten van een procedure. Het kan ook zijn dat je zelf voor de rechter wordt gedaagd en dat je je moet verweren. Ook dan kunnen we jou helpen. We hebben ruime ervaring op het gebied van procederen.

 • Mediation 

  Een procedure is niet altijd de beste oplossing. Heb je een geschil, maar wil je de relatie niet verder verstoren? Dan kan mediation uitkomst bieden. Bij mediation ga je in overleg met de wederpartij samen op zoek naar een oplossing. Een onafhankelijke mediator begeleidt deze gesprekken. Onze jurist Milad Rahnama’i is erkend mediation en kan helpen bij het maken van goede afspraken.

 • Kennis delen

  We helpen mensen graag op weg door onze kennis te delen. Daarom hebben wij  en kenniscentrum opgericht met informatie over verschillende onderwerpen, met name op het gebied van arbeidsrecht. Sharing is caring

Wat maakt Recht op Juristen anders?

 • Oprecht betrokken

We zijn oprecht betrokken bij jouw probleem. Voor ons zijn juridische procedures dagelijkse kost, maar uit ervaring weten we dat een procedure ingrijpend is en veel stress met zich meebrengt. We vinden het dan ook belangrijk dat we ons werk niet alleen inhoudelijk goed doen, maar ook dat we altijd goed overleggen. Wij nemen de zaak uit handen en helpen je door het proces heen, waarbij wij jou niet als ‘zaak’, maar als medemens behandelen. Dat betekent dat we goed naar je luisteren maar je ook in alle eerlijkheid vertellen waar het op staat, ook als je dit liever niet wil horen.

 • Samen gaan we de strijd aan

We vinden het belangrijk een goede werkrelatie te hebben waarbij vertrouwen voorop staat. Onze samenwerking is teamwork en is gebaseerd op een gelijkwaardige relatie waarbij wij jou beschouwen als partner in het verhaal. Samen bekijken wij wat de beste strategie is. Wellicht is het mogelijk een procedure te voorkomen door een schikking te treffen. Wordt het toch een procedure? Dan strijden we met man en macht voor datgene waar je recht op heeft. Wij zijn jouw partner in law.

 • Out of the box durven denken

Onze blik reikt verder dan alleen een juridische beoordeling. Bijna niemand zit te wachten op een juridische procedure.  We zijn dan ook goed in het aandragen van praktische oplossingen. Daar ligt onze kracht, in het meedenken en zoeken naar creatieve oplossingen.

Heb je een juridische vraag? Of heb je juridische hulp nodig? Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Ik wil een gratis intake

Werkwijze van Recht op Juristen

 • Gratis inloopspreekuur

Elk bedrijf, elk mens en elke situatie is uniek. Juridische dienstverlening is dan ook maatwerk én mensenwerk. Onze dienstverlening begint altijd met een intakegesprek. Logisch vinden wij, want wij willen voor jou het beste resultaat bereiken. Tijdens het intakegesprek leg je jouw probleem uit. We vertellen jou vervolgens wat we voor jou kunnen betekenen. Hierbij zullen we jouw doelstellingen en wensen in kaart brengen, zodat we jou een eerlijk advies kunnen geven. En voor jou het maximale resultaat kunnen bereiken. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. We hebben er bewust voor gekozen om geen vast inloopspreekuur te houden. Je kunt bij ons terecht wanneer het jou uitkomt.

 • Opdrachtbevestiging

Na afloop van het intakegesprek ontvang je van ons een opdrachtbevestiging. Hierin staat wat we voor jou kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Wil je gebruik van onze diensten, dan teken je de opdrachtbevestiging en gaan wij voor je aan de slag. Wil je geen gebruikmaken van onze diensten? Even goede vrienden. Uiteraard kunnen eventuele originele documenten weer worden opgehaald. Kopieën zullen door ons worden vernietigd.

 • Samen aan de slag

Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. In de meeste gevallen stappen we niet direct naar de rechter, maar zullen we eerst proberen het geschil onderling op te lossen door met de wederpartij te corresponderen. Wil je dat er direct een procedure wordt gestart? Dan is dit meestal ook mogelijk.

Vaak wordt de zaak buiten de rechter om opgelost. Blijkt dit in jouw zaak niet mogelijk? Dan kunnen we een procedure bij de rechtbank starten. Uiteraard gebeurt dit allemaal in goed overleg.

Neem contact op voor gratis intakegesprek

Google reviews

We laten onze klanten graag zelf vertellen over ons en de manier waarop wij ze hebben bijgestaan. Want er gaat niets boven de reviews van echte klanten. Wij maken gebruik van het onafhankelijke platform Google Reviews voor het verzamelen van reviews van onze klanten.

Hieronder tref je de meest recente beoordelingen aan. Wist je dat wij de hoogste waardering hebben? Daar zijn we erg trots op!

Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 93 recensies
review us on
Zeer goede ervaring gehad, Milad heeft antwoord gegeven op al mijn vragen wanneer ik die had en ook duidelijk aangegeven wat hij van mij verwachtte. Uiteindelijk heeft dit ook gezorgd voor een positief einde aan mijn probleem en ben ik zeer tevreden met de uitkomst.
Via een gemeenschappelijke relatie ben ik bij Milad terecht gekomen. Ik ben uiterst tevreden over zijn betrokkenheid, bekwaamheid en snelheid van werken. Kortom kan ik hem ten zeerste aanbevelen!
Meneer Rahnamai is zeer professionel en jij kunt hem vertrouwen.Ik ben 100% tevreden en ik zou Recht op Juristen aan andere zeker adviseren
js_loader

Heb je een rechtsbijstandsverzekering?

 • Wij controleren gratis of er dekking is
 • Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een gratis second opinion aan.
 • Verzekeraar betaalt onze kosten
Kosten: gratis Meer informatie

Gratis intake. Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie