045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Heb je een rechtsbijstandverzekering?

Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een second opinion aan.

neem contact op meer informatie

Wat klanten
over ons zeggen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
Adler Warmer
09:53 10 May 22
Mr Rahnama'i heeft ons onlangs bijgestaan in een juridische kwestie.Hij was vanaf het eerste contact duidelijk, de communicatie verliep prettig en correct. Door zijn doortastendheid en vasthoudendheid is onze zaak vlot en met het voor ons gewenste resultaat afgesloten.Wij kunnen "Recht op juristen" van harte aanbevelen.
H. Bou
13:17 26 Apr 22
Super goed geholpen door Milad! Heeft mij door het proces geholpen en gaf uitgebreide informatie. Ik kon hem altijd bereiken en reactie via de mail was ook heel snel! Zaak gewonnen, top service! Zou iedereen Recht op Juristen adviseren!!
Frank Verdel
15:21 04 Apr 22
Op advies van mijn vertrouwenspersoon heb ik in december van het afgelopen jaar contact opgenomen met Milad Rahnama’i van ‘Recht op Juristen’. Aanleiding vormde een pittige onenigheid met de leiding van de organisatie waar ik voor werkte. Ik kon direct terecht en Milad verschafte meteen duidelijkheid. Geen valse illusies en valse hoop, maar gezonde realiteitszin. Gedurende de periode dat Milad mij heeft bijgestaan zijn professionaliteit, kennis van zaken en een goede timing altijd aan de orde geweest. Maar bovenal heb ik de persoonlijke betrokkenheid van Milad als zeer prettig ervaren. Had de leiding van mijn inmiddels vorige werkgever maar een fractie van deze oprechte betrokkenheid aan de dag gelegd, en het was nooit tot contractbeëindiging gekomen. Milad, hartelijk dank voor alles, ik kan ‘Recht op Juristen’ bij iedereen van harte aanbevelen!
js_loader
RechtOp Juristen
5.0
Gebaseerd op 74 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Oprecht betrokken.

Lef, oplossingsgericht en creatief.

Meer over ons

Gratis intake.

Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie