045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Heb je een rechtsbijstandverzekering?

Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een second opinion aan.

neem contact op meer informatie

Wat klanten
over ons zeggen
5.0
Gebaseerd op 69 beoordelingen
Frank wolters
10:33 14 Jan 22
De afgelopen weken waren voor mijn vrouw en ik een soort rollercoaster. We zaten in een situatie waar we nog nooit in gezeten hadden. Dank zij de geweldige informatie en ook persoonlijke steun van Recht op Juristen zijn we hier doorheen gekomen. Nogmaals van harte bedankt hiervoor.
N Kameli
18:05 13 Jan 22
Enorm goed geholpen door Recht op Juristen in een voor mij compleet onbekende situatie. De samenwerking met Milad heeft ons veel rust gegeven en een steun in de rug in een onzekere situatie. Hij heeft ons kundig en professioneel door het hele traject geleid en met veel geduld alle mogelijke scenarios voorgelegd en besproken. We hebben het process kunnen afsluiten met een mooie uitkomst waar ik erg tevreden mee ben.
Baukje Korsten
10:19 16 Dec 21
Wat ben ik blij dat Recht op Juristen naast mij stond in een situatie die voor mij onbekend was. Met name de toegankelijkheid en snelle reactietijd (telefonisch als per mail) in een onzekere periode heeft mij een steun in de rug gegeven. De persoonlijke aandacht, afstemming over de reactie mogelijkheden, uitleg over toekomstperspectief hebben mij gedurende het proces steeds bevestigd in mijn keuze voor Recht op Juristen.
js_loader
Recht op Juristen
5.0
Gebaseerd op 69 recensies
powered by Google

Oprecht betrokken.

Lef, oplossingsgericht en creatief.

Meer over ons

Gratis intake.

Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie