045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Heb je een rechtsbijstandverzekering?

Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een second opinion aan.

neem contact op meer informatie

Wat klanten
over ons zeggen
4.9
Gebaseerd op 84 recensies
M P
1685396868
Ik had snel advies nodig i.v.m. een versnellend conflict met werkgever, hierop direct Dhr. Milad Rahnamai telefonisch kunnen benaderen. Na snel contact een bel afspraak geplant op dezelfde dag om het conflict goed uit te kunnen leggen. N.a.v. zijn kennis en ervaring was er snel een antwoord op waar mijn opties staan en kan er een passende reactie verstuurd worden die past bij de rechtelijke postitie en situatie. Zeker een aanrader om Milad voor arbeidsconflicten in te schakelen. Ik zal bij mijn volgende casus niet aarzellen om direct contact te zoeken. MVG S.
Jacob Woudt
1684527431
Ik had Dhr. Milad Rahnami benaderd met een juridische vraag, en ik moet zeggen dat mijn ervaring niets minder dan buitengewoon was. Van begin tot eind heeft het team van Recht op Juristen mij een uitzonderlijke juridische vertegenwoordiging geboden en mijn verwachtingen op alle mogelijke manieren overtroffen.Vanaf het moment dat ik contact opnam met Milad, waren hun professionaliteit en toewijding aan mijn zaak duidelijk. Het eerste consult was grondig, en ze namen de tijd om aandachtig te luisteren naar elk detail van mijn situatie. Hun expertise en diepgaande kennis van de wet stelde hen in staat om inzichtelijk advies en begeleiding te geven, zodat ik een duidelijk begrip had van mijn opties en de mogelijke uitkomsten.Ik kan Recht op Juristen niet genoeg bedanken voor hun uitstekende juridische diensten. Zij belichamen de hoogste normen van professionaliteit, integriteit en juridische deskundigheid. Als u op zoek bent naar juridische vertegenwoordiging, beveel ik Recht op Juristen uit Heerlen van harte aan.Milad, dank u voor het feit dat u meer doet dan alleen het leveren van een uitzonderlijke ervaring. Uw toewijding aan uw cliënten is ongeëvenaard en ik ben voor altijd dankbaar voor uw duidelijke uitleg die helderheid in mijn situatie gebracht heeft.Vijf sterren, zonder aarzeling of terughoudendheid!Met vriendelijke groet,Jacob Woudt
Arno Hijdendaal
1683741523
Ben zeer goed geholpen door recht op juristen..hebben een goed resultaat bereikt dankzij Mr Rahnamai..absoluut een aanrader als je met een juridisch conflict zit..
js_loader

Oprecht betrokken.

Lef, oplossingsgericht en creatief.

Meer over ons

Gratis intake.

Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie