045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Op zoek naar een no cure no pay advocaat? Recht op Juristen behandelt diverse zaken op basis van no cure no pay. Op deze pagina lees je hier meer over.

Advocaat versus jurist

Wij hebben geen no cure no pay advocaat in dienst, maar een no cure no pay jurist kan in veel gevallen hetzelfde voor jou betekenen. We zullen jouw zaak eerst gezamenlijk bespreken en onder de loep nemen. Indien wij jouw kans op winst redelijk hoog inschatten en de zaak zich hiervoor leent, kunnen we jouw zaak aannemen op basis van . Dat betekent dat als wij geen of niet het wenselijke resultaat voor jou behalen, jij ons niet hoeft te betalen. Indien wij wel het wenselijke resultaat behalen, dan betaal je ons een vooraf afgesproken bedrag of percentage.

Er zijn maar weinig zaken die een advocaat wel en een jurist niet kan uitvoeren. Een advocaat is altijd jurist, andersom is dat niet zo. Er worden aan advocaten andere eisen gesteld, waardoor ook de kosten van een advocaat erg hoog zijn. Of je nu een advocaat of jurist in de arm neemt, dat  zegt niets over de kwaliteit en de kans van slagen van jouw zaak. Er zijn natuurlijk slechte advocaten en ook hele goede juristen. Laat je daar in ieder geval niet door misleiden, want dan betaal je vaak meer dan nodig is.

No cure no pay advocaat in de praktijk

Voorbeeld no cure no pay advocaat: incassoprocedure voor ondernemers

Vrijwel iedere ondernemer krijgt te maken met klanten die niet betalen. Vaak zijn klanten het dan gewoon vergeten en volgt de betaling alsnog, maar iedere ondernemer heeft ook wel eens te maken met wanbetalers. Veel bedrijven wachten veel te lang met het incasseren van hun openstaande facturen. Dat kost geld! Immers, hoe langere wacht met incasseren, des te groter is de kans dat de vordering uiteindelijk niet wordt betaald. Wij behandelen veel incassozaken op basis van no cure, no pay. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Oprecht betrokken.

Lef, oplossingsgericht en creatief.

Meer over ons

Gratis intake.

Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie