045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Het inwinnen van juridisch advies arbeidsrecht is geen overbodige luxe als je wordt ontslagen of verwikkeld bent in een conflict met je werkgever. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een nieuw contract krijgt aangeboden en dat je je afvraagt of dit wel in orde is. Recht op Juristen helpt je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Neem contact met ons op via 045 – 511 26 57 en krijg direct een arbeidsrecht jurist te spreken.

Juridisch advies arbeidsrecht voor werknemer

Recht op Juristen werkt met name voor werknemers. We staan dan ook volledig aan jouw kant. Onze juristen hebben jarenlange ervaring en hebben inmiddels veel werknemers naar tevredenheid bijgestaan in ontslagzaken en arbeidsconflicten. We beantwoorden graag jouw vragen, zoals:

 • Kan ik ontslagen worden met een jaarcontract?
 • Kan mijn werkgever mij ontslaan als ik ziek ben?
 • Kan ik ontslagen worden door de corona crisis?
 • Kan ik zelf ontslag nemen tijdens ziekte?
 • Heb ik recht op een uitkering na ontslag?
 • Wanneer heb ik recht op een ontslagvergoeding?
 • Moet ik akkoord gaan met mijn ontslag?
 • Mag mijn werkgever mijn ziekmelding weigeren?
 • Mag mijn werkgever mijn salaris inhouden?
 • Mag mijn werkgever mijn loon verlagen?
 • Mijn werkgever vindt dat ik niet goed functioneer. Wat kan ik doen?
 • Hoe moet ik reageren naar mijn werkgever?

Wij geven niet alleen juridisch advies maar kunnen ook voor jou onderhandelen of zelfs procederen. Is er sprake van een arbeidsconflict? Dan is wellicht een optie. Wij beschikken over MFN-gecertificeerde mediators. 

Maak gebruik van ons gratis intakegesprek

Heb je een arbeidsrechtelijke vraag? Neem dan gerust even contact op met onze arbeidsrechtjuristen. We hebben een gratis intakegesprek. Het intakegesprek kan persoonlijk plaatsvinden bij ons op kantoor in Heerlen. Woon je niet in de buurt? Dan kan dit ook telefonisch of via videobellen. Wij zijn gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg maar werken landelijk.

Tijdens het intakegesprek leg je jouw situatie aan ons uit. We brengen samen jouw doelen en wensen in kaart. Vervolgens vertellen we jou wat we voor jou kunnen betekenen.  Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Neem direct contact op met onze arbeidsrecht jurist mr. Milad Rahnama’i voor een gratis intakegesprek.

Bel 045 - 511 26 57
of stuur een e-mail

Hoe snel kan ik juridisch advies krijgen?

Je krijgt bij ons direct juridisch advies. Vooral bij arbeidsconflicten en ontslagzaken is het belangrijk dat er snel wordt gehandeld. Bovendien begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk is dat je snel goed juridisch advies krijgt. Je kunt tijdens kantooruren contact met ons opnemen via het nummer 045 – 511 26 57 of per mail. Wil je graag langskomen, dan kan dit meestal binnen enkele dagen.

Kosten juridisch advies arbeidsrecht

Natuurlijk zijn ook de kosten belangrijk. Tijdens het intakegesprek kunnen we vaak al een eerste juridisch advies geven. Hier brengen wij geen kosten voor in rekening. Het kan ook zijn dat wij eerst jouw dossier beter moeten bestuderen voordat we jou een op maat gemaakt advies kunnen geven. In dat geval maken we van tevoren duidelijke afspraken over de kosten.

In sommige gevallen worden de kosten voor juridisch advies ook vergoed door je werkgever. Bijvoorbeeld als sprake is van een ontslag met een

Hoe dan ook, er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt over de kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Heb je een rechtsbijstandsverzekering?

 • Wij controleren gratis of er dekking is
 • Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een gratis second opinion aan.
 • Verzekeraar betaalt onze kosten
Kosten: gratis Meer informatie

Gratis intake. Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie