045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Het inwinnen van juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht is geen overbodige luxe als je wordt ontslagen of verwikkeld bent in een conflict met jouw werkgever. Recht op Juristen helpt je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en gevestigd in Heerlen, Limburg. Neem contact met ons op krijg direct een arbeidsrecht jurist te spreken.

Neem direct contact op met onze arbeidsrecht jurist mr. Milad Rahnama’i voor een gratis intakegesprek.

Bel 045 - 511 26 57
of stuur een e-mail

Juridisch advies arbeidsrecht Heerlen, Limburg

Recht op Juristen staat voornamelijk werknemers bij. We staan volledig aan jouw kant. Onze juristen hebben jarenlange ervaring en hebben inmiddels veel werknemers naar tevredenheid bijgestaan in ontslagzaken en arbeidsconflicten. We beantwoorden graag jouw vragen, zoals:

 • Kan ik ontslagen worden met een jaarcontract?
 • Kan mijn werkgever mij ontslaan als ik ziek ben?
 • Kan ik ontslagen worden door corona?
 • Kan ik zelf ontslag nemen tijdens ziekte?
 • Heb ik recht op een uitkering na ontslag?
 • Wanneer heb ik recht op een ontslagvergoeding?
 • Moet ik akkoord gaan met mijn ontslag?
 • Mag mijn werkgever mijn ziekmelding weigeren?
 • Mag mijn werkgever mijn salaris inhouden?
 • Mag mijn werkgever mijn loon verlagen?
 • Mijn werkgever vindt dat ik niet goed functioneer. Wat kan ik doen?
 • Hoe moet ik reageren naar mijn werkgever?

Wij geven niet alleen juridisch advies. We kunnen ook namens jou in onderhandeling treden met jouw werkgever of jou vertegenwoordigen in de rechtbank. Is er sprake van een arbeidsconflict? Dan is mediation wellicht een optie. Wij beschikken over MFN-gecertificeerde mediators. 

Maak gebruik van ons gratis intakegesprek

Heb je een arbeidsrechtelijke vraag? Neem dan contact op met onze arbeidsrecht specialisten. We hebben een gratis intakegesprek. Het intakegesprek kan telefonisch plaatsvinden of persoonlijk plaatsvinden bij ons op kantoor in Heerlen.

Tijdens het intakegesprek leg je jouw situatie aan ons uit. We brengen samen jouw doelen en wensen in kaart. Vervolgens bespreken we wat wij jou kunnen betekenen.  Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend.

Hoe snel kan ik juridisch advies krijgen?

Je krijgt bij ons direct juridisch advies. Vooral bij arbeidsconflicten en ontslagzaken is het belangrijk dat er snel wordt geschakeld. Bovendien begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk is dat je snel wordt geholpen. Je kunt tijdens kantooruren contact met ons opnemen via het nummer 045 – 511 26 57 of per mail. Wil je graag langskomen, dan kan dit meestal binnen enkele dagen.

Kosten juridisch advies arbeidsrecht Heerlen, Limburg

Natuurlijk zijn ook de kosten belangrijk. Tijdens het intakegesprek kunnen we vaak al een eerste juridisch advies geven. Hier brengen wij geen kosten voor in rekening. Het kan ook zijn dat wij eerst jouw dossier beter moeten bestuderen voordat we jou een op maat gemaakt advies kunnen geven. In dat geval maken we van tevoren duidelijke afspraken over de kosten.

In sommige gevallen worden de kosten voor juridisch advies ook vergoed door je werkgever. Bijvoorbeeld als sprake is van een ontslag met een vaststellingsovereenkomst.

Hoe dan ook, er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt over de kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

 

Over Heerlen
Heerlen (Limburgs: plaatselijk Heële, elders Haerle of Haelder) is een prachtige stad waar nog veel ruimte is voor cultuur en nieuwe ideeën. Het is een veelzijdige winkelstad waar je binnen vijf minuten in het groen kunt zitten. Heerlen heeft een rijke en betekenisvolle geschiedenis. Het verleden van Heerlen is goed zichtbaar in en rondom de binnenstad.

Heerlen is de grootse gemeente in de Oostelijke Mijnstreek en de vierde van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen. Heerlen is goed bereikbaar. Er zijn weinig files en rechtstreekse verbindingen vanuit Aken-Antwerpen (E314/A76) en Eindhoven-Maastricht (A2/A79) en via de N281. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor ons kantoor.

Heb je een rechtsbijstandsverzekering?

 • Wij controleren gratis of er dekking is
 • Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een gratis second opinion aan.
 • Verzekeraar betaalt onze kosten
Kosten: gratis Meer informatie

Gratis intake. Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie