045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Het inwinnen van juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht is geen overbodige luxe als je wordt ontslagen of verwikkeld bent in een conflict met jouw werkgever. Recht op Juristen helpt je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Neem contact met ons op en krijg direct een arbeidsrecht jurist te spreken.

Neem direct contact op met onze arbeidsrecht jurist mr. Milad Rahnama’i voor een gratis intakegesprek.

Bel 045 - 511 26 57
of stuur een e-mail

Juridisch advies arbeidsrecht Eindhoven

Recht op Juristen staat voornamelijk werknemers bij. We staan volledig aan jouw kant. Onze juristen hebben jarenlange ervaring en hebben inmiddels veel werknemers naar tevredenheid bijgestaan in ontslagzaken en arbeidsconflicten. We beantwoorden graag jouw vragen, zoals:

 • Kan ik ontslagen worden met een jaarcontract?
 • Kan mijn werkgever mij ontslaan als ik ziek ben?
 • Kan ik ontslagen worden door corona?
 • Kan ik zelf ontslag nemen tijdens ziekte?
 • Heb ik recht op een uitkering na ontslag?
 • Wanneer heb ik recht op een ontslagvergoeding?
 • Moet ik akkoord gaan met mijn ontslag?
 • Mag mijn werkgever mijn ziekmelding weigeren?
 • Mag mijn werkgever mijn salaris inhouden?
 • Mag mijn werkgever mijn loon verlagen?
 • Mijn werkgever vindt dat ik niet goed functioneer. Wat kan ik doen?
 • Hoe moet ik reageren naar mijn werkgever?

Wij geven niet alleen juridisch advies. We kunnen ook namens jou in onderhandeling treden met jouw werkgever of jou vertegenwoordigen in de rechtbank. Is er sprake van een arbeidsconflict? Dan is mediation wellicht een optie. Wij beschikken over MFN-gecertificeerde mediators. 

Maak gebruik van ons gratis intakegesprek

Heb je een vraag op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan contact op met onze arbeidsrecht specialisten. We hebben een gratis intakegesprek. Het intakegesprek vindt telefonisch plaats.

Tijdens het intakegesprek vertel je ons wat er aan de hand is. We brengen samen jouw doelen en wensen in kaart. Vervolgens bespreken we wat wij voor jou kunnen doen.  Het intakegesprek is kosteloos en zonder verplichtingen

Hoe snel kan ik juridisch advies krijgen?

Je krijgt bij ons direct juridisch advies. Vooral bij conflicten en ontslagkwesties is het van belang dat er snel wordt gehandeld. Bovendien begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk is dat je snel wordt geholpen. Je kunt tijdens kantooruren contact met ons opnemen via het nummer 045 – 511 26 57 of per mail. Wil je graag langskomen, dan kan dit meestal binnen enkele dagen.

Kosten juridisch advies arbeidsrecht Eindhoven

Natuurlijk zijn ook de kosten belangrijk. Tijdens het intakegesprek kunnen we vaak al een eerste juridisch advies geven. Hier brengen wij geen kosten voor in rekening. Het kan ook zijn dat wij eerst jouw dossier beter moeten bestuderen voordat we jou een op maat gemaakt advies kunnen geven. In dat geval maken we van tevoren duidelijke afspraken over de kosten.

Het kan ook zijn dat de kosten voor juridisch advies worden vergoed door jouw werkgever. Bijvoorbeeld als sprake is van een ontslag met een vaststellingsovereenkomst.

Hoe dan ook, er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt over de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Over Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland  en is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven telt 235.923 inwoners (1 juli 2021) op een grondgebied van 88,84 km². De gemeente Eindhoven maakte in de eerste helft en het midden van de twintigste eeuw een explosieve groei door. In 1920 annexeerdede stad — aan het begin van de eeuw een klein Kempisch stadje — vijf omliggende gemeenten, waardoor de gemeente ineens enorm vergroot werd, zowel qua oppervlakte (van 75 tot 6300 ha) als qua inwoneraantal (van 6.500 naar 46.000).Op 1 januari 1940 had Eindhoven al 113.126 inwoners.Het schaarde zich daarmee al hoog op de ranglijst van grootste gemeentes in Nederland. In de volgende 75 jaar werd dit inwonertal verdubbeld. Allesbepalend voor deze ontwikkeling was de groei van het Philips-concern, van gloeilampenfabriek tot multinational en wereldspeler op het gebied van de elektronica. De gemeente is de hoofdplaats van de Metropoolregio Eindhoven(MRE) en maakt deel uit van het stedelijk netwerk BrabantStad. De agglomeratieEindhoven (niet te verwarren met de metropoolregio), bestaande uit onder andere de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenenen Geldrop-Mierlo telt bijna 420.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 540 km².

Oprecht betrokken.

Lef, oplossingsgericht en creatief.

Meer over ons

Gratis intake.

Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie