045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Ben je op zoek naar een advocaat in Heerlen? Wist je dat een jurist in veel gevallen hetzelfde voor jou kan betekenen als een advocaat? En dat meestal voor een aanzienlijk lager bedrag.

Advocaat Heerlen

 1. Op zoek naar een advocaat in Heerlen?
 2. Waarom kiezen voor Recht op Juristen en niet voor een advocaat in Heerlen?
 3. Samenwerking met advocatenkantoor in Heerlen
 4. Juridische hulp van Recht op Juristen, specialisaties
 5. Gratis inloopspreekuur, vrijblijvend juridisch advies

Op zoek naar een advocaat in Heerlen?

Als je op zoek bent naar juridische hulp heb je niet altijd een advocaat nodig. Integendeel, onze ervaring is dat advocaten niet altijd goed werk leveren, maar ondertussen wel € 200,- per uur (of zelfs meer) factureren. Een jurist kan in de meeste gevallen hetzelfde voor jou betekenen. Een jurist is iemand die zich bezighoudt met het recht.

Een jurist kan net als een advocaat jouw zaak beoordelen en jou adviseren over de risico’s en kansen in een eventuele procedure. Mocht het zover komen dan kan een jurist jou meestal ook bijstaan in de gerechtelijke procedure. Een jurist stelt dus net als een advocaat processtukken op en gaat mee naar de zitting.

De juristen van Recht op Juristen hebben allemaal de universitaire opleiding (bachelor en master) Rechtsgeleerdheid gevolgd. Zij zijn dus allemaal “meester in de rechten”. Zij zijn bovendien lid van diverse verenigingen. Zij volgen geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Waarom kiezen voor Recht op Juristen en niet voor een advocaat in Heerlen?

 • Aantrekkelijke prijsafspraken

Een belangrijke reden om te kiezen voor Recht op Juristen is onze prijsstelling. Deze is anders dan die van een willekeurige advocaat in Heerlen. We werken veel op basis van “no cure, no pay” of een succesfee. 

Advocaten mogen niet werken op basis van no cure, no pay of een succesfee omdat zij gebonden zijn aan allerlei regels. Bij een advocaat is het dus vrijwel altijd uurtje factuurtje. Je hebt dan weinig inzicht in de kosten, omdat je van tevoren nooit weten hoeveel uren er in een zaak gaan zitten. Bij Recht op Juristen zijn de kosten vooraf altijd duidelijk.

 • Geen secretaresse

Een advocaat is vaak moeilijk te bereiken. Je moet meestal eerst langs de secretaresse komen om jouw advocaat te kunnen spreken. Bij Recht op Juristen krijg je altijd direct een jurist aan de lijn. Meestal kun je binnen 24 uur terecht voor een afspraak.

 • Goede reviews

Bovendien zijn wij oprecht betrokken bij jouw probleem. We behandelen jou niet als “zaak” maar als medemens. We hebben inmiddels veel klanten naar tevredenheid bijgestaan.

Wist je dat wij de hoogste waardering hebben bij Google Reviews? Daar zijn we erg trots op! Hieronder tref je de meest recente beoordelingen aan.

4.9
Gebaseerd op 89 recensies
Luca Cannizzaro
1696925064
Meneer Rahnamai is zeer professionel en jij kunt hem vertrouwen.Ik ben 100% tevreden en ik zou Recht op Juristen aan andere zeker adviseren
Roy Hensgens
1695989855
Top Juristen,Milad heeft mij zo ontzettend geholpen en gesteund in mijn proces. Zoveel last weggenomen, iets waar ik hem en zijn collega's eeuwig dankbaar voor ben.Ik kan dan ook echt iedereen Recht Op Juristen aanraden!Dankjewel toppers! 🙏
Rosita Hartog
1695204627
Ben zeer goed geholpen door Recht op Juristen enwel door mr. milad Rahnama’i.Van meet af aan heeft mr. Rahnama’i zich zeer betrokken opgesteld.Ook bij mijn rechtszaak ( kort geding) ben ik uitstekend vertegenwoordigd, met uiteindelijk een goed resultaat. Ik had niet beter kunnen wensen.Ik ben zeer tevreden en dankbaar. Mocht ik ooit nog juridische hulp nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn.Recht op Juristen: warm aanbevolen!!
js_loader

Neem contact op met onze jurist mr. M. Rahnama’i voor een gratis intakegesprek

Bel 045 - 511 26 57
of stuur een e-mail

Samenwerking met advocatenkantoor in Heerlen

Er zijn maar een paar zaken waarvoor het inschakelen van een is. Of je een advocaat moet inschakelen is afhankelijk van de procedure. We werken samen met diverse advocaten in Heerlen.

Is het inschakelen van een advocaat in jouw specifieke zaak verplicht? Dan kunnen we een samenwerking aangaan met een advocaat en voor jou een gunstige prijs bedingen.

Juridische hulp van Recht op Juristen, specialisaties

Je kunt bij Recht op Juristen terecht voor de volgende specialisaties;

 • Arbeidsrecht
 • Huurrecht
 • Incasso’s
 • Aansprakelijkheidsrecht
 • Overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Mediation
 • Scheiding op gezamenlijk verzoek
 • Letselschade

Gratis inloopspreekuur, vrijblijvend juridisch advies

Op zoek naar een advocaat Heerlen? Of heb je een juridische vraag? Maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur! We hebben er bewust voor gekozen om geen vast inloopspreekuur aan te bieden. Je kunt bij ons langskomen wanneer het jou komt. Graag van tevoren wel even bellen voor een afspraak. Dit kan op het nummer 045 – 511 26 57.

Recht op Juristen is gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg. Parkeren is bij ons geen probleem. Dit kan voor de deur, zonder kosten.

Neem contact op 

 

Heb je een rechtsbijstandsverzekering?

 • Wij controleren gratis of er dekking is
 • Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een gratis second opinion aan.
 • Verzekeraar betaalt onze kosten
Kosten: gratis Meer informatie

Gratis intake. Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie