045 - 511 2657 (gratis intake)
menu

Ben je op zoek naar een advocaat in Heerlen? Wist je dat een jurist in veel gevallen hetzelfde voor jou kan betekenen als een advocaat? En dat meestal voor een aanzienlijk lager bedrag.

Advocaat Heerlen

 1. Op zoek naar een advocaat in Heerlen?
 2. Waarom kiezen voor Recht op Juristen en niet voor een advocaat in Heerlen?
 3. Samenwerking met advocatenkantoor in Heerlen
 4. Juridische hulp van Recht op Juristen, specialisaties
 5. Gratis inloopspreekuur, vrijblijvend juridisch advies

Op zoek naar een advocaat in Heerlen?

Als je op zoek bent naar juridische hulp heb je niet altijd een advocaat nodig. Integendeel, onze ervaring is dat advocaten niet altijd goed werk leveren, maar ondertussen wel € 200,- per uur (of zelfs meer) factureren. Een jurist kan in de meeste gevallen hetzelfde voor jou betekenen. Een jurist is iemand die zich bezighoudt met het recht.

Een jurist kan net als een advocaat jouw zaak beoordelen en jou adviseren over de risico’s en kansen in een eventuele procedure. Mocht het zover komen dan kan een jurist jou meestal ook bijstaan in de gerechtelijke procedure. Een jurist stelt dus net als een advocaat processtukken op en gaat mee naar de zitting.

De juristen van Recht op Juristen hebben allemaal de universitaire opleiding (bachelor en master) Rechtsgeleerdheid gevolgd. Zij zijn dus allemaal “meester in de rechten”. Zij zijn bovendien lid van diverse verenigingen. Zij volgen geregeld cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Waarom kiezen voor Recht op Juristen en niet voor een advocaat in Heerlen?

 • Aantrekkelijke prijsafspraken

Een belangrijke reden om te kiezen voor Recht op Juristen is onze prijsstelling. Deze is anders dan die van een willekeurige advocaat in Heerlen. We werken veel op basis van “no cure, no pay” of een succesfee. 

Advocaten mogen niet werken op basis van no cure, no pay of een succesfee omdat zij gebonden zijn aan allerlei regels. Bij een advocaat is het dus vrijwel altijd uurtje factuurtje. Je hebt dan weinig inzicht in de kosten, omdat je van tevoren nooit weten hoeveel uren er in een zaak gaan zitten. Bij Recht op Juristen zijn de kosten vooraf altijd duidelijk.

 • Geen secretaresse

Een advocaat is vaak moeilijk te bereiken. Je moet meestal eerst langs de secretaresse komen om jouw advocaat te kunnen spreken. Bij Recht op Juristen krijg je altijd direct een jurist aan de lijn. Meestal kun je binnen 24 uur terecht voor een afspraak.

 • Goede reviews

Bovendien zijn wij oprecht betrokken bij jouw probleem. We behandelen jou niet als “zaak” maar als medemens. We hebben inmiddels veel klanten naar tevredenheid bijgestaan.

Wist je dat wij de hoogste waardering hebben bij Google Reviews? Daar zijn we erg trots op! Hieronder tref je de meest recente beoordelingen aan.

4.9
Gebaseerd op 84 recensies
M P
1685396868
Ik had snel advies nodig i.v.m. een versnellend conflict met werkgever, hierop direct Dhr. Milad Rahnamai telefonisch kunnen benaderen. Na snel contact een bel afspraak geplant op dezelfde dag om het conflict goed uit te kunnen leggen. N.a.v. zijn kennis en ervaring was er snel een antwoord op waar mijn opties staan en kan er een passende reactie verstuurd worden die past bij de rechtelijke postitie en situatie. Zeker een aanrader om Milad voor arbeidsconflicten in te schakelen. Ik zal bij mijn volgende casus niet aarzellen om direct contact te zoeken. MVG S.
Jacob Woudt
1684527431
Ik had Dhr. Milad Rahnami benaderd met een juridische vraag, en ik moet zeggen dat mijn ervaring niets minder dan buitengewoon was. Van begin tot eind heeft het team van Recht op Juristen mij een uitzonderlijke juridische vertegenwoordiging geboden en mijn verwachtingen op alle mogelijke manieren overtroffen.Vanaf het moment dat ik contact opnam met Milad, waren hun professionaliteit en toewijding aan mijn zaak duidelijk. Het eerste consult was grondig, en ze namen de tijd om aandachtig te luisteren naar elk detail van mijn situatie. Hun expertise en diepgaande kennis van de wet stelde hen in staat om inzichtelijk advies en begeleiding te geven, zodat ik een duidelijk begrip had van mijn opties en de mogelijke uitkomsten.Ik kan Recht op Juristen niet genoeg bedanken voor hun uitstekende juridische diensten. Zij belichamen de hoogste normen van professionaliteit, integriteit en juridische deskundigheid. Als u op zoek bent naar juridische vertegenwoordiging, beveel ik Recht op Juristen uit Heerlen van harte aan.Milad, dank u voor het feit dat u meer doet dan alleen het leveren van een uitzonderlijke ervaring. Uw toewijding aan uw cliënten is ongeëvenaard en ik ben voor altijd dankbaar voor uw duidelijke uitleg die helderheid in mijn situatie gebracht heeft.Vijf sterren, zonder aarzeling of terughoudendheid!Met vriendelijke groet,Jacob Woudt
Arno Hijdendaal
1683741523
Ben zeer goed geholpen door recht op juristen..hebben een goed resultaat bereikt dankzij Mr Rahnamai..absoluut een aanrader als je met een juridisch conflict zit..
js_loader

Neem contact op met onze jurist mr. M. Rahnama’i voor een gratis intakegesprek

Bel 045 - 511 26 57
of stuur een e-mail

Samenwerking met advocatenkantoor in Heerlen

Er zijn maar een paar zaken waarvoor het inschakelen van een is. Of je een advocaat moet inschakelen is afhankelijk van de procedure. We werken samen met diverse advocaten in Heerlen.

Is het inschakelen van een advocaat in jouw specifieke zaak verplicht? Dan kunnen we een samenwerking aangaan met een advocaat en voor jou een gunstige prijs bedingen.

Juridische hulp van Recht op Juristen, specialisaties

Je kunt bij Recht op Juristen terecht voor de volgende specialisaties;

 • Arbeidsrecht
 • Huurrecht
 • Incasso’s
 • Aansprakelijkheidsrecht
 • Overeenkomsten
 • Algemene voorwaarden
 • Mediation
 • Scheiding op gezamenlijk verzoek
 • Letselschade

Gratis inloopspreekuur, vrijblijvend juridisch advies

Op zoek naar een advocaat Heerlen? Of heb je een juridische vraag? Maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur! We hebben er bewust voor gekozen om geen vast inloopspreekuur aan te bieden. Je kunt bij ons langskomen wanneer het jou komt. Graag van tevoren wel even bellen voor een afspraak. Dit kan op het nummer 045 – 511 26 57.

Recht op Juristen is gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg. Parkeren is bij ons geen probleem. Dit kan voor de deur, zonder kosten.

Neem contact op 

 

Heb je een rechtsbijstandsverzekering?

 • Wij controleren gratis of er dekking is
 • Laat je zaak gratis door ons behandelen. Of vraag een gratis second opinion aan.
 • Verzekeraar betaalt onze kosten
Kosten: gratis Meer informatie

Gratis intake. Zonder verplichtingen.

Aanvragen Meer informatie