RechtOp Juristen
Kerkraderweg 13, Heerlen
Tel. 045 5112657


abonnement_header

Juridisch abonnement

Juridisch abonnement voor particulieren

Het inschakelen van juridische hulp wordt vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Meestal wordt er pas juridische hulp ingeschakeld op het moment dat er al een juridisch conflict is ontstaan en onderling overleg niet meer tot de mogelijkheden behoort. Dan is wijze raad duur. Zou het niet veel prettiger zijn om al in een vroeg stadium met iemand te kunnen overleggen over de juridische gevolgen van uw beslissing? Door u tijdig te laten informeren over uw rechten en plichten, kunnen vaak veel problemen en geld worden bespaard. Om deze redenen hebben wij een juridisch abonnement ontwikkeld, waarbij u voor een vast bedrag per maand bent geabonneerd op onze dienstverlening.

Wat houdt het abonnement in?

Voor een bedrag van  € 14,95 per maand kunt u gebruikmaken van de volgende diensten.

Onbeperkt juridisch advies inwinnen
Met het juridisch abonnement kunt u onbeperkt gratis juridisch advies inwinnen. Dat kan telefonisch of per e-mail, maar u bent ook van harte welkom om even op kantoor langs te komen. Uw juridische vraag wordt zo spoedig door ons beantwoord. In veel gevallen kunt u met het antwoord de situatie zelf oplossen, zodat verdere juridische kosten bespaard kunnen blijven.

Screenfaciliteit
Heeft u zelf een brief opgesteld en wilt u weten of deze brief aan alle wettelijke vereisten voldoet of twijfelt u over de rechtsgeldigheid van de algemene voorwaarden waarnaar de winkelier u verwijst? Met het juridisch abonnement kunt u onbeperkt correspondentie, contracten en andere juridische documenten tot maximaal 5 pagina’s door ons laten beoordelen vanuit een juridisch perspectief.

Onbeperkt verkeersboetes aanvechten
Met het juridisch abonnement kunt u onbeperkt uw verkeersboetes laten aanvechten. Het gaat hier om de zogeheten mulderbeschikkingen, te herkennen aan de letter ‘M’ rechtsboven op de brief van het CJIB. Wij stellen beroep in, vragen de relevante stukken op, bestuderen het dossier en vullen eventueel het beroep aan met argumenten. Indien nodig procederen wij tot aan de rechtbank en het gerechtshof. Klik hier voor meer informatie over het aanleveren van verkeersboetes.

Korting op uurtarief
Voor vragen en kwesties die zich niet of lastig laten oplossen door onze gratis diensten hanteren wij een zeer aantrekkelijk uurtarief. Ons basisuurtarief bedraagt € 115,- excl. 21% BTW en 5% kantoorkosten. Met het juridisch abonnement ontvangt u een korting van € 30,- per uur, waardoor u slechts € 85,- per uur betaalt voor werkzaamheden die buiten het abonnement vallen.

Direct aanvragen

Wilt u direct het juridisch abonnement afsluiten, dan kunt u hier de overeenkomst en de abonnementsvoorwaarden downloaden.

Download aanvraagformulier

Om het document te bekijken, kunt u gebruik maken van het gratis programma Acrobat Reader.

Wilt u meer informatie over het juridisch abonnement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.