Vestiging Heerlen
Kerkraderweg 13
Tel. 045 5112657
Vestiging Maastricht
Sint Annalaan 60
Tel. 043 3432607


header_maastricht

Betaalbare juridische bijstand voor particulieren en ondernemers in Maastricht, Zuid-Limburg

Vestiging Maastricht: mr. Didier Voorjans staat u bij

mr. Didier Voorjans

Jurist, eigenaar RechtOp Juristen Maastricht 
d.voorjans@rechtopjuristen.nl

Didier Voorjans

RechtOp Juristen Maastricht is een klein juridisch kantoor in hartje Maastricht dat wordt gerund door een ambitieuze en gedreven jurist, mr. Didier Voorjans. Didier heeft gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht.

Didier heeft oog voor detail, is zeer accuraat, punctueel en mensgericht. Hij streeft naar een samenwerking waarbij gezamenlijk de kansen en risico’s worden geïdentificeerd en strategieën worden bepaald. Didier heeft tevens ervaring als bewindvoerder en vice-voorzitter van een ondernemingsraad.

Doel

Het doel van RechtOp Juristen Maastricht is om betaalbare juridische bijstand te bieden aan zowel particulieren als ondernemers. RechtOp Juristen Maastricht kiest er dan ook bewust voor de kosten laag te houden zodat de rechtsbijstand bij een juridisch geschil toegankelijk is. Kwaliteit en oprechte betrokkenheid staan bij RechtOp Juristen Maastricht centraal. Immers u wilt goede juridische bijstand waarbij u als klant centraal staat.

Persoonlijke benadering

Een juridisch geschil kan heel ingrijpend zijn en veel stress met zich meebrengen. Hierdoor is het des te belangrijker om zo goed mogelijk door dit proces heen te komen en daarbij het maximale uit uw zaak te halen. Hierbij geldt dat u als ‘klant is koning’ wordt behandeld. U bent niet ‘de volgende zaak’, maar wordt behandeld als medemens. Uiteraard luister ik naar u, maar ik zeg u ook in alle eerlijkheid wat uw kansen zijn.

Bereikbaarheid

RechtOp Juristen Maastricht is bereikbaar via de reguliere kanalen zoals telefoon, fax of e-mail. Daarnaast kunt u ons bereiken via Facebook en What’s App. De manier die u het prettigst vindt maakt per slot van definitie het verschil tussen gehoord worden of gehoord zijn.

Graag zie ik u tegemoet in het bedrijfsverzamelgebouw De WERKplaats aan de Sint Annalaan 60 te Maastricht waar RechtOp Juristen Maastricht haar kantoor heeft. Of neemt u contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op