RechtOp Juristen
Kerkraderweg 13, Heerlen
Tel. 045 5112657


header_heerlen

RechtOp Juristen: mr. Chantalle Tholen en mr. Milad Rahnama’i staan u bij

Enthousiasme voor ons vak en oprechte betrokkenheid. Dat zijn onze drijfveren. In 2009 zijn wij samen een kantoor begonnen uit de wens het anders te willen doen dan anderen. Dat betekent juridische hulp tegen normale tarieven en een informele sfeer.

Ons doel is het bieden van betaalbare juridische bijstand aan zowel particulieren als ondernemers. Wij vinden dat iedereen recht heeft op juridische hulp en dat juridische bijstand voor iedereen toegankelijk en dus betaalbaar moet zijn. De meeste advocaten in Heerlen hanteren een gemiddeld uurtarief van € 200,-. Lang niet alle dure advocaten leveren echter ook goed werk. Goede rechtsbijstand hoeft niet duur te zijn. Omdat wij een klein kantoor zijn, houden wij de kosten laag en kunnen wij werken tegen scherpe tarieven. Wij zitten niet in een statig herenpand. Dat past niet bij ons.

RechtOp Juristen is een klein juristenkantoor dat wordt gerund door twee ambitieuze en gedreven juristen:

Milad Rahnama'i

mr. Milad Rahnama’i

Jurist, partner
m.rahnamai@rechtopjuristen.nl

Gaat recht op zijn doel af. Milad is in staat in elke zaak het onderste uit de kan te halen. Hij is voortdurend creatief en beschikt over een grote overtuigingskracht. Milad is van Iraanse afkomst, spreekt farsi en staat veel cliënten van buitenlandse afkomst bij.

Milad Rahnama’i heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en is gespecialiseerd in Arbeidsrecht. Naast het bijstaan van cliënten verzorgt mr. Milad Rahnama’i trainingen en seminars en is hij als docent verbonden aan Zuyd Hogeschool.

Chantalle Tholen

mr. Chantalle Tholen

Jurist, partner
c.tholen@rechtopjuristen.nl

Is een gedreven juriste met pit. Chantalle is analytisch scherp, realistisch en werkt oplossingsgericht. Zij beschikt over een brede en diepgaande juridische kennis. Chantalle is dan ook sterk in de aanpak van complexe zaken. Chantalle is een perfectionist en is pas tevreden als de klant tevreden is.

Chantalle heeft Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit Maastricht en is cum laude afgestudeerd. Tevens behoorde zij tot de 3% beste studenten van de faculteit der rechtsgeleerdheid.

 

Wat maakt ons anders?

Oprecht betrokken

We zijn oprecht betrokken bij jouw probleem. Voor ons zijn juridische procedures dagelijkse kost, maar uit ervaring weten we dat een procedure  ingrijpend is en veel stress met zich meebrengt. We vinden het dan ook belangrijk dat we ons werk niet alleen inhoudelijk goed doen, maar ook dat we altijd goed overleggen. Wij nemen de zaak uit handen en helpen je door het proces heen, waarbij wij jou niet als ‘zaak’, maar als medemens behandelen. Dat betekent dat we goed naar je luisteren maar je ook in alle eerlijkheid vertellen waar het op staat, ook als je dit liever niet wil horen. Oprecht betrokken noemen we dat.

Samen gaan we de strijd aan

We vinden het belangrijk een goede werkrelatie te hebben waarbij vertrouwen voorop staat. Onze samenwerking is teamwork en is gebaseerd op een gelijkwaardige relatie waarbij wij jou beschouwen als partner in het verhaal. Samen bekijken wij wat de beste strategie is. Wellicht is het mogelijk een procedure te voorkomen door een schikking te treffen. Wordt het toch een procedure, dan strijden we met man en macht voor datgene waar je recht op heeft.

Denken met een frisse blik

Onze blik reikt verder dan alleen een juridische beoordeling. Juridische procedures zijn namelijk niet altijd zaligmakend. We zijn dan ook goed in het aandragen van praktische oplossingen. Daar ligt onze kracht, in het meedenken en zoeken naar creatieve oplossingen.

Wanneer je ons ontmoet, kunnen wij je laten zien wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op